Magiskt med Miss Li

Det är helt fantastiskt vilken underbar konsert jag fick nöjet att vara en del av när vi intog våra platser i Gävles konserthus för att lyssna på Miss Li. Hon ger verkligen allt och lite till och hennes röstresurser är helt magiska. Jag brukar inte lyssna så mycket på Miss Li och jag fick först upp ögonen för henne när hon var med i Så mycket bättre. Ändå är det många låtar som är bekanta och som jag hört mycket tidigare.

Jag är så känslig när jag upplever bra musik så jag blev alldeles tårögd vid vissa tillfällen. Magiskt var ordet!

Miss Li

En favoritlåt på nya plattan är Spaceship. Lyssna och njut.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Magiskt med Miss Li”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.