Diagnos

Jag har börjat gå hos en logoped då jag har problem med att jag hör mig själv så mycket när jag pratar. Låter ju jätteroligt när jag skriver det såhär, men problemet blir att jag hör mig själv högt och tycker att jag pratar högt när jag i själva verket inte alls gör det och folk runtomkring mig upprepat frågar vad jag sa. Har i alla fall precis fått en diagnos på mitt tillstånd – tuba aperta och det passar ju bra idag när det är internationella tubadagen och allt. Vet dock inte riktigt hur jag ska fira det. Kanske tryckutjämna lite.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Diagnos”

  1. Intressant! Undrar om jag har samma sak, för det är precis så, jag tycker jag pratar högt o tydligt, men ingen annan hör.

    Jag gick hos logoped för många år sedan, men då för att jag blev hes hela tiden eftersom jag använde stämbanden fel. Skulle nog behöva gå igen.

    Ha en fin fredag o helg! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.