En spricka i kroppen

Ringde till slut min hälsocentral för att rådfråga om smärtan jag haft vid bröstet och bakom. Har sedan det började för cirka en och en halv vecka sedan bara blivit värre och det gör ont när jag andas, har svårt att lyfta saker och att sova är ett helt projekt i sig, i alla fall att vända på mig. Sjuksköterskan sa direkt att det lät som om jag hade en spricka i revbenet och allteftersom jag har funderat så är det väldigt möjligt. Jag har under lång tid nu i vår dragits med hosta och jag vet att när jag senast hade sådan hosta så lyckades jag hosta ”sönder” revbenen och det var inte skönt. Tydligen så brukar smärtan också öka under två veckor innan den avtar så det är mycket som stämmer på ”diagnosen”. Jag tänker att det bästa jag kan göra nu är att vila och när smärtan släpper börja lite lugnt med träningen igen.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men det bästa man kan göra då tänker jag är att sätta nya mål framåt och ta en dag i taget. Det kanske är min kropps sätt att säga att det är nog nu. Så jag lyssnar på den.

I egen hög person

Så, trots smärta i mycket av det jag gör idag så mår jag rätt bra. Förkylningen har äntligen lämnat min kropp, sötsuget minskar och jag börjar återfå kontrollen igen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”En spricka i kroppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.