Sätta nya mål

Smärtan från revbenen har börjat minska och jag tänker nu att jag lite smått ska börja träna igen. Inledde med tio minuter hemmaträning där jag fokuserade på armar. Har tappat mycket i styrka den senaste månaden och efter endast tio minuters träning är jag helt skakig i armarna.

Jag är en person som inte gillar att tävla och därför har jag inget direkt tävlingsmål med min träning utan mina mål blir istället att jag ska bli bättre på olika övningar, exempelvis chins. I mars klarade jag av fyra chins och nu tvivlar jag på om jag ens skulle mäkta med en men ett mål är att slå mitt tidigare personbästa.

Efter att jag sprungit lite i skogen längtar jag efter att börja springa lite mer men jag behöver först fokusera på att stärka bålen och rumpan så jag skonar mina knän mer. Jag har ju bokat i mig på Malmömilen som är om lite mindre än en månad men på grund av revbensskadan kommer jag inte springa den. Känns såklart lite trist men fokus för mig nu är att sakta men säkert bygga upp min kropp igen och jag tänker inte utsätta den för något som riskerar att skada den igen eller mer.

Så, ny planering ska göras!

Let's kick some ass

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Sätta nya mål”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.