Jag fick hem mat

Måste ju återkomma till vad jag tyckte om hemleveransen av mat. Detta är alltså ingen matkasse som någon annan satt ihop utan bara varor som jag själv tycker mig behöva för att kunna laga mat här hemma och annat som går åt i vardagen. Jag lade beställningen på söndagen och önskade leverans mellan klockan 16-20 på måndagen. Vid 16-tiden fick jag ett sms om att de beräknades leverera mina kassar klockan 19:06. Sex minuter före utsatt tid kom en kille och levererade det jag beställt. Betalade för allt och sedan var det bara att packa upp de perfekt paketerade kassarna. Hade inte tagit någon frukt denna gång, men den squash och citron som var med såg bra ut.

Jag är mycket nöjd och känner att detta verkligen kan underlätta vår vardag. Jag kan i lugn och ro planera hemma och beställa det vi behöver. För att få maten hemlevererad tillkommer en kostnad på 129 kr, vilket jag tycker det är värt. Hade jag själv tagit mig till affären hade det kostat både bensin och tid.

Smidigt är att man kan skapa favoritlistor med varor man handlar ofta eller om man vill köpa samma sak som tidigare kan man använda tidigare matbeställningslistor. Det är bra för att slippa leta efter samma artiklar vid flera olika tillfällen. Kan tänka mig att matinköpen kommer blir mer och mer effektiva allteftersom det blir en vana.

Påfyllt

Här kan du se om detta finns där du bor.

Vill passa på att säga att detta inte är ett sponsrat inlägg. Jag får inte betalt eller någon rabatt för att skriva detta utan detta är en tjänst jag hittade som jag gillade. Den passar in i min livsstil. 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Jag fick hem mat”

  1. Det har vi med använt oss av vid tider då vardagen varit väldigt hektisk och vi har varit nöjda varje gång. Vi har använt oss av Coops hemleverans och det är perfekt när tiden inte riktig räcker till!

    Kram Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.