Chokladcolasnitt

Jag skrev ju att jag gillar kakor och jag älskar chokladsnitt och kolakakor och dessa blir väldigt goda att kombinera. När Ulrika tipsade om att göra dem med daimkross så var jag tvungen att prova och nom nom. Gott blev det. Kakor är inte så tokigt att frysa in heller och ha vid tillfälle. Snabba att tina också.

 

Chokladkolasnitt

Här kommer ett recept. Jag lägger allt i matberedare och kör.

100 g smör
1 dl socker
2 msk ljus sirap
2,5 msk kakao
2 dl mjöl
½ tsk bikarbonat
½ tsk vaniljpulver
1 dubbeldaim

Rulla till längder på plåt och platta till en aning. 175 grader i varmluftsugn ca 13 minuter.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Chokladcolasnitt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.