Viljan att nå ett mål

Vad är du mest stolt över?

Förutom familjen så tror jag att många är stolta över en prestation. När man haft ett mål och nått det. Jag tänker själv tillbaka på mitt mål att klara 2 km under 10 minuter. För många är det säkert plättlätt att klara av men när kroppen inte riktigt vill det som hjärnan säger är det så mycket mer pannben och mental träning som krävs för att nå målet. Jag kämpade i två år för att nå dit och jag blir fortfarande tårögd när jag ser bilden jag tog av mig själv direkt efter jag klarat av det första gången, några dagar innan jag skulle iväg och genomföra polistesterna. Jag lyckades ännu lite bättre då och den prestationen är jag enormt stolt över, just för att jag kämpade mot ett mål och inte gav upp. Jag tänker att vilja är så viktigt för att nå ett mål.

Just nu har jag semester och det är en bra tid för reflektion och att göra upp en planering för hösten. Vad vill jag och hur ska jag nå dit? Hur ska vardagen se ut? Det är många bitar som behöver falla på plats för att få ihop alla delar av livet. Därför är också planering så oerhört viktigt när det kommer till hälsa, träning och kost. Har du någon plan? Berätta gärna mer vad du tänker och hur du planerar din vardag.

Min lykka!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Viljan att nå ett mål”

  1. Jag hade ju målet att klara milen på under en timme – när dagen D var där fixade jag det på 52,33 !!
    Så nu är målet att hålla kondisen vid liv, men även att skaffa snyggt slimmande muskler och att få fason på en lite för ”mjuk” kropp ! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.