Hård träning

Jag är verkligen helt galet slut i hela kroppen nu. Vi har inlett projekt gräva upp halva trädgården och det tar verkligen på krafterna. Vi inledde med att plocka bort den gamla markstenen och jag tappade räkningen efter att ha burit 90 stycken. Efter kånkandet så var det bara att börja gräva, eller bara och bara, vi bor visst på ett berg för det är mestadels sten vi får upp så förutom blåsorna i händerna är musklerna lite smått ömmande nu. Med hård fysisk aktivitet som den jag nu ägnat mig åt får det räcka som träning i helgen. Annars försöker jag även få in en promenad på cirka 3,5-4 km varje morgon.

Träningsläger

Det blir en hel del att gräva ut bara för att nästa vecka fylla i allt igen med förhoppningen att det kommer bli så mycket finare och ordentligt gjort.

Gräver bland mestadels sten.

Stenarna som dykt upp är allt annat är roliga, lite smått otympliga kan man säga.

Mannen med sin nya kärlek.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig för imorgon är det tidiiiidigt upp och ta en promenad till jobbet. Två veckor gick fort, lite för fort men som tur är så har jag en vecka kvar om två och en halv vecka.

Tjingeling!

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Hård träning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.