Number 5 challenge

Nu i sommar har jag kört number 5 challenge som innebär att målet är 5 promenader i veckan, 5 träningspass i veckan och 5 mål mat om dagen. För mig har promenader och träningspass varit det lättaste att få till medan maten varit allt annat än perfekt. Men nu när jag börjat arbeta igen känns det så mycket lättare att få till rutin på vardagen. Jag inleder dagen med en promenad (med cykeln) till jobbet, cirka 5 km blir det totalt. På kvällen har jag kört ett 25-30 minuters hemmapass. Brukar variera lite olika, ofta med inspiration från Lofsan eftersom jag vet att hennes pass är utmanande och svettiga.

Dagens mat har sett ut såhär:

9.30 Frukost bestående av func müsli samt turkisk yoghurt, lite honung, ett ägg
12.00 Lunch av gårdagens middag, ugnsbakad torsk på purjolökstäcke, sötpotatis samt sallad
14.30 Mellis bestående av ett äpple, ca 100 g minikeso samt kanel
17.00 Middag med lax samt sås, ugnsrostad sparris och blomkål samt halloumi
20.00 Mugcake (jag gjorde en på ett ägg, ½ skopa proteinpulver, 1 msk kakao, ½ banan och lite honung. In i micron på full effekt ca 1-2 minuter beroende på hur hård/lös man vill ha den, servera med hallon).

Aktuell mage

Jag har under sommaren gått upp ca 3 kilo i vikt, nu är inte allt dåligt utan det känns som en del är muskler men nu ska jag arbeta för att tighta till magen igen och då är det kosten som är a och o!

Utmaningen taggas med #number5challenge på twitter och instagram om ni vill se fler inlägg från andra som också är med!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.