Besked efter magnetröntgen

I svaret stod att läsa … ”jag kan inte garantera att du kan komma igång med längre löppass framgent”… först kändes det något sorgligt och som ett avslut ungefär men efter att jag läst läkarens hela svar upprepade gånger känner jag ändå att det finns hopp.

Jag fick svar på magnetröntgen som jag var på förra veckan. Jag var lite oförberedd eftersom jag trodde att jag skulle få besked hos sjukgymnasten på fredag först. Jag har tack o lov inga skador på menisker, korsband eller ledband. Däremot finns det ledförslitningar under knäskålen på varje sida, framförallt utsidan av knäskålen. Det känns så skönt att ha fått ett svar på att allt inte har varit perfekt, jag har haft ont av en anledning och det är därför löpning har varit så svårt för mig, för att inte säga omöjligt vilket gör att min bedrift med polistesterna förra året känns ännu så mycket större.

Lite mindre spring nu ett tag

På fredag ska jag träffa sjukgymnasten och han verkar bra och har nog en plan redo för mig. Tung styrketräning stod på agendan sist, jag hoppas det fortfarande står kvar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Besked efter magnetröntgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.