Välkommen till mig!

Jag börjar känna mig som ett nytt jag och vad passar då bättre än en uppdaterad bloggdesign. Nu är det bara elsklingen.se som gäller och det är här jag kommer fortsätta husera.

Igår var jag till en kiropraktor igen och det var lite mer än ett år sedan sist vilket han tyckte var lite i längsta laget med tanke på hur sne jag var i ryggen. Han knäckte mig lite här och där och spelade kastanjetter med handlederna och sen var jag rak och kände mig som en ny person. Helt otroligt vad de kan göra med kroppen. Har lovat mig själv att inte vänta ett år till nästa gång. Jag är nog en person som behöver hjälp lite då och då för att hålla mig rak. Kiropraktorn var rätt säker på att träningen skulle gå betydligt mycket bättre nu och att de låsningar jag känt i vissa övningar inte längre kommer finnas kvar.

Annah i gräset

Ni får gärna säga till om det är något som inte fungerar på sidan. Jag testar och fixar och testar och gör om så att den ska bli så bra som möjligt. Men det var ett tag sedan jag själv satt med kod nu så det är mycket som fallit i glömska. Jag hoppas i alla fall att du kommer tillbaka till mig och vill följa min vardag med träning, hälsa, mat, familjeliv och allt annat som är värt att vara tacksam över här i livet.

Välkommen!

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Välkommen till mig!”

  1. Roligt att du är egen igen. Ser fint ut!

    Jag tror också det är bra att ”underhålla” kroppen ibland, innan man får ont eller problem. Skönt att du känner dig bättre!

    Kram!

    1. Åh så bra att det verkar fungera för vissa att kommentera. Själv får jag bara felmeddelande och vet inte riktigt varför. Jättekonstigt. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.