Att få ihop livet

Livet är hela tiden. Här och nu.

Jag får ofta frågan hur jag får ihop mina dagar. Många verkar tycka att jag lever ett hektiskt liv och ja, i veckorna är det mycket som ska klaffa och tider som ska stämma. För mig är det viktigt med rutiner och planering. Genom att planera dagarna så flyter de på betydligt mycket bättre och jag hinner ofta med det jag vill göra. Sedan är det mycket jag gärna skulle vilja göra men som jag får prioritera bort. Som jag sagt så många gånger förut är träningen viktigt för mig och då väljer jag exempelvis hellre att träna än att blogga, därav att det är tyst i bloggen i veckorna.

Idag har jag vilodag och då kan jag exempelvis passa på att sitta lite mer vid datorn och ta hand om bloggen och titta in i andra bloggar. Jag hade en tanke om att lägga ner bloggen helt men samtidigt är det inte helt lätt då min hemsida/blogg funnit med mig sedan 1999. Jag gillar den här ventilen och den är viktig för mig.

Det allra viktigaste är barnen. Vad vore livet utan dem. De skänker så mycket glädje och kärlek men även frustration och oro. Sedan barnen kom in i livet är fokus verkligen på dem, till och med min träning. Jag ser träningen som en viktig del för att jag ska må bra och orka vara en bra mamma och samtidigt att jag håller mig frisk och kan finnas för dem så länge som möjligt. Det gäller att lära sig fokusera på bitarna som är bra och ger energi för att orka med dagarna som blir livet.

Älskade barn

Ta hand om er! <3

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.