Träna på resa

Även om jag är ute på resande fot känns det viktigt att hålla igång träningen och då finns det ett gäng appar att ta hjälp av.

När jag var i Egypten i våras var jag ut på några kortare löprundor, det var enormt skönt att springa i värmen och jag är en sådan person som hellre springer när det är lite för varmt än kallt ute. Tyvärr sprang jag då i skor som gjorde att jag fick blåsor och inte kunde springa så långt som jag önskat och dessutom lyckades jag sträcka låret. Så tyvärr blev löpträningen jag längtat till i värmen inte riktigt vad jag hade planerat. Men bara för att löpningen inte gick att genomföra som jag hade planerat så fanns det andra möjligheter till träning. Just appar till mobilen tycker jag är grymt bra att ha med på resande fot. Själv har jag använt mig av Nikes Training App.

Vilka träningsappar tycker du är bra att ha när du är ute och reser?

20130401-093342.jpg

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.