Härliga födelsedag

Vaknade av sång från mannen och barnen och en alldeles egen foamroller som jag längtar efter att inviga och rulla på. I våras på Blogger Boot Camp provade jag ett pass kallat Self Myo Facial Release och det var verkligen grymt skönt/smärtsamt för hela kroppen.

Jag älskar att fylla år, det är som en hyllning till livet och jag känner att hela jag ler och är upprymd. Dessutom är det verkligen underbart med alla fina hälsningar som trillar in. Jag tackar ödmjukast för att ni ägnar en del av er tid på mig.

Jag har hunnit med ett besök på systemet och det var inte utan att jag gick därifrån med ett leende på läpparna efter att kassörskan frågat om legitimation.  Eftersom jag tagit ledigt idag ska jag och dottern förbereda för kvällens middag och lite smått firande bland de närmaste.

Hoppas att ni alla får en fin dag och härlig helg!

Annah födelsedag

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Härliga födelsedag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.