5 produkter jag älskar

Produkter jag gillar

 

1. Dermalogica daily microfoliant gör verkligen huden till en babystjärt. Jag använder den några gånger i veckan för att hålla huden i ansiktet fräscht.

2. Kevin Murphy young again är verkligen super för mitt frissiga hår. Det både ser och känns betydligt mycket finare.

3. Ska jag sminka mig vill jag att det ska vara enkelt och gå snabbt. Lumene cc cream täcker fint och ger ett naturligt resultat.

4. Born again wash passar mitt frissiga hår och ett plus är att det inte innhåller varken sulfater eller parabener

5. Born again är ett balsam som går att använda som inpackning.

Vad har du för fem favoriter som du måste ha hemma?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”5 produkter jag älskar”

  1. Å jag har verkligen ingen. Jag använder någon slags creme från Apoteket när jag får spricka i mungipan varje vinter. Repair?! Annars aldrig någon hudvård. Och jag köper ett schampoo i mataffären, vilket som helst, och en duschcreme från samma ställe. Skippar balsam, packar inte in. Jag vill absolut inte att mitt hår blir mjukt och fint. Är inte trogen något märke.

    Däremot har jag en ögonskugga som jag gärna vill ha till min vardagssminkning. 🙂

    1. Jag har aldrig varit mycket för produkter utan det har nog blivit att jag börjat använda någon lite då och då. Märker dock stor skillnad på schampoo och balsam. Jag har så frissigt hår vilket ser hemskt ut om jag inte använder de produkter jag nu har. Sedan tycker jag schampoo från frisören räcker så mycket längre vilket kanske gör att det prismässigt inte är så stor skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.