Äntligen ny dator

Jag har längtat så mycket efter en ny dator och nu har jag beställt en som verkligen kommer vara bärbar. Den är mycket mindre och lättare än min nuvarande men på grund av att batteriet slutade fungera så är den jag har nu omöjlig att förflytta och jag sitter som vid en stationär dator. Det mest spännande är dock att den har två skärmar. En touchskärm och en vanlig, så det går att använda den som en surfplatta också, perfekt om jag vill ligga i sängen och titta på någon film på kvällen.

Asus

När jag beställde datorn så var jag tvungen att betala en handpenning, 10% enligt försäljaren som han räknade ut blev 90 kronor. Både mannen och jag reagerade men han sa att så var det så jag betalade de 90 kronorna och tänker att det kommer bli en väldigt billig dator.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Äntligen ny dator”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.