När orden inte finns

Tänker att jag skulle skriva något, men jag kan inte riktigt formulera mig för närvarande. Känner en viss tomhet inombords och att det börjar tära att hålla upp alla bollar i luften samtidigt. Jag antar att det hänger ihop mycket med vår samtid om att vi ska vara på ett visst sätt, göra vissa saker, må bra, vara glad och leva perfekta liv. Är det något vi tjejer är bra på så är det att hamna i duktighetsfällan. Men det tar enormt med energi och förr eller senare kommer den där väggen. Jag känner mig nära nu och har börjat dra i bromsen. Just nu blir jag trött bara jag präntar ner allt jag försöker göra, heltidsjobb, student, mamma, matte, god man, träning, matlagning, städning, tvätt och allt det andra som ska hinnas med varje vecka. Är det konstigt att man blir lite tom och trött emellanåt och kanske allra helst när mörkret sluter sig runt oss och allt känns grått och trist.

För att hämta lite mer energi ska jag i helgen åka till Stockholm och träna en hel dag, det är nämligen dags för Allt för hälsan och träningseventet ”Be your best”. Jag ser verkligen fram mot att träffa träningsvänner som bor på andra platser och har det gemensamma intresset med träning och hälsa.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”När orden inte finns”

  1. Du vet.. det är inte värt det. Svårt att förstå när man är mitt i det.. men såhär i efterhand är det solklart.

    Familjen är viktigast (där räknas även DU) och försök göra sajter som inte stressar dig, där inbegrips även träning. Hård träning är kortsiktigt bra, men långsiktigt är det också stressande. Varva med yog

    1. Sjukskriven en månad nu så jag har iaf en konkret plan och det är att jag ska prova på yoga. Har alltid varit för stressad för att göra det, men nu är det nog behövligt för att kunna finna balansen igen.

  2. Har du testat mindfullnes?
    Jag vart sjukskriven under min graviditet pga akutstress från jobbet. Fick tipset av kuratorn jag fick gå till och jag kan verkligen rekommendera det!

    1. Jag tror inte att det var på samma sätt tidigare och ju mer tillgängliga vi blir desto mer problem tror jag det kommer bli för kommande generationer. Vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.