Be your best #beyourbest2013

Mitt i den mörka hösten kommer ett träningsevent för att lysa upp. Jag behöver detta nu, jag behöver fylla på med energi från andra som älskar träning och hälsa och att vara mitt bästa jag. Det ska bli så spännande att träffa människor som jag följt genom bloggar, twitter och instagram och som jag träffat på tidigare träningsevent. Dessutom kommer Emma som jag hade som PT i september att vara där och jag hoppas kunna träffa henne. Jag ler från topp till tå när jag tänker på alla underbara människor som kommer för att träna och ha roligt precis som jag.

Följ mig gärna på instagram (elsklingen) och twitter (annahsun).

Kärlek!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.