Påfylld energi #beyourbest2013

Vilken härlig helg jag fått uppleva. Tack vare träningsevent.se och alla underbara deltagare på Be your best.

Dagen började med att jag träffade Linda på pendeln till Älvsjö. Jag har lärt känna Linda genom hennes blogg och sist vi träffades på Blogger Boot Camp. Linda är en underbar, varm, omtänksam och klok person som sprider kärlek och energi.

Jag fick även träffa fina och inspirerande personer som Jeanna, Vevve och många fler.

Dagen inleddes med ett pass som hölls av friidrottaren Robert Kronberg. Faster, Harder – Kronbee. Ett pass helt i min smak som innehöll både styrka, uthållighet och snabbhet. Robert var väldigt peppande hela tiden och det var ett riktigt roligt och tufft pass.

Linda, Robert och jag

Dagen fortsatte med Oscar Jöback som gav så mycket kärlek och eftertanke att jag gärna skulle vilja sitta ner och skriva ner alla klokheter han delade med sig av. Hans pass hette Inner Warrior och det handlar om att vi behöver hitta denna inre krigare för det är när vi stannar kvar i det svåra, där obalansen är som störst och vi har vår svagaste länk som vi kommer utvecklas och bli starkare. Hans pass var lika delar fysiskt som psykiskt och allt var så genomtänkt med både musik, rörelser och det han förmedlade. Hans pass var precis vad jag behövde och kanske det som lämnade allra mest avtryck, både kroppsligen och mentalt.

Oscar Jöback

Jag träffade även min PT som jag hade hjälp av under september månad. Jätteroligt att träffa henne i verkligheten.

Linda, Emma och jag

Detta var andra gången jag var på ett träningsevent och jag gillar det enormt mycket och hoppas på många fler. Verkligen härlig stämning och så mycket energi (och svett) som flödar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Påfylld energi #beyourbest2013”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.