Inspiration och yoga

Jag har haft förutfattade meningar om yoga och dess betydelse och det är först nu jag börjar inse vilken hjälp det kan vara i en annars väldigt stressig vardag. Jag har börjat utföra lite stapplande yogamoves själv men har fortfarande mycket att lära.

Annah yogar

Tänkte tipsa om en inspirationskälla som tävlar ut tre månader med yogobe. Linda som har bloggen Härliga Var Dag ger en verkligen energi och kunskap. Här är det inte bara yta som på så många andra bloggar utan här finns verkligen djup och eftertanke. Kika gärna in till henne och tävlingen tillsammans med yogobe.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Inspiration och yoga”

  1. Yoga är verkligen hur bra som helst. Jag skulle aldrig klara att bara köra yoga, men som komplement till annan träning så ger det grymt mycket nytta, framförallt när det gäller smidighet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.