The diamond year

Jag lyssnar ofta på härliga Amanda och Hannah och deras fredagspodd och förra årets golden year gick i år över i diamond year och jag gillar verkligen deras tankesätt kring att rensa ut sådant som tar energi för att ge plats åt nya härliga saker och sådant man tycker om. Man ska även fortsätta med det som påbörjades under the golden year: att bli lite smartare, mer insiktsfull, självständig och satsa på sig själv. Se över de relationer man har och leva det liv man vill leva.

Bild från resume.se

Så i the diamond year ska man fortsätta satsa på sig själv, både på utsidan och insidan och inse hur fantastiskt man faktiskt är.
Amanda och Hannahs podcast gör en verkligen glad och man vill gärna känna sig lite extra lyxig. Deras pod handlar mycket om personlig utveckling på flera plan så jag tycker absolut att det är en pod att rekommendera.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.