Den sköljer över mig

Sorgen kommer i vågor. Ibland är det en låt, en plats eller en text som triggar den. Då kommer den sköljande över mig, det bränner under ögonlocken och ibland trillar en tår nerför kinden. Då måste jag påminna mig om pappas ord att tänka på glädjestunder, skratt och minnen och att vi ska leva livet som om han lever med oss varje dag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Den sköljer över mig”

  1. Jag känner så fortfarande trots att det är så många år sedan. Det kan kännas som igår den ena stunden och nästa är det som om det var i ett annat liv.
    Men just som du säger, låtar, dofter, maträtter, vad som helst kan väcka känslor och tankar.
    Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.