Kalas?

Om mindre än två veckor blir lille trollet 1 år. Herrejissus, vart har tiden tagit vägen?

Nu undrar jag om jag som präktig mamma borde skicka ut inbjudningar för kalas. Det är ju inte så att vi kommer ha ett regelrätt kalas utan jag har mest tänkt att familj och vänner får komma över på fika. Är det okej att meddela detta muntligen eller kommer Mille aldrig kunna förlåta mig för att jag inte skickade ut riktiga inbjudningar till hans ettårs firande?
Nu kommer vi ju inte bara fira honom heller eftersom jag så lägligt också fyller år nån dag efter. Mannen jobbar dessutom eftermiddag vår födelsedagsvecka så ”kalaset” kommer att hållas på helgen.

Och jag blir ju hela 28 år. Jag är inte purung längre. Som jag sa till mannen igår så känner jag mig så ful så ful. Lite ny kläder, ett besök hos frisören, en ansiktsbehandling och en benvax så skulle jag känna mig vacker igen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Kalas?”

  1. Va är du inte äldre, det var som fan..:-) Ojdå inte för att du ser gammal ut, men jag tycker du skriver så moget. Själv känner jag att jag bara skriver kasst..
    Oh skulle med vilja ha en ny garderob, med mera.. Klippning fick jag straxt innan E föddes, men nu har jag hittat ett ställe som har elevklipp för 99:- det är väl fasen inte farligt

  2. Ett besök hos frisören kan göra underverk! Man känner sig som ny…
    Denna vardags eller mammalyxen brukar jag unna mig säkerligen…. en gång om året… *suck*. Tiden räcker inte alltid till!

  3. Känner mig rätt sunkig, jag med. 🙁 Skulle verkligen behöva färga håret, men vill inte förrän bäbis är ute.

    Tror Mille förlåter dig även om du inte skickar ut skriftliga inbjudningar. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.