På anställningsintervjun

Vid nästa intervju ska jag göra såhär. Då borde jag ju få jobbet.

– Kan du beskriva dig själv med tre ord?
– Nej, inte direkt. (Det blir väl tre ord)

– Vilka är dina sämre egenskaper?
– Är det nu jag ska säga något som ni uppfattar som positivt?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”På anställningsintervjun”

  1. Jag hatar den där frågan om dåliga egenskaper. Jag har inga! 😉 Men jag har inga som är renodlat dåliga. Att säga ifrån är dåligt på en arbetsplats där de vill att alla är lugna och bara gråter i garderoben, men att säga ifrån på en arbetsplats där sådant uppskattas är bra. Att jag är klumpig och tappar saker har ju ingen direkt påverkan så länge jag sitter vid datorn. Jag vill inte sitta där och fabulera fram saker som är dåliga om mig som jag inte själv går omkring och tycker är direkt avgörande. Man kan ju inte gå dit och säga något i stil med att ens dåliga egenskap är att man snattar ur materialförrådet, även om man gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.