Verkligt

Min mage kändes lite konstig. Så jag bestämde mig för att gå till läkaren. Väl där konstaterades att jag var gravid. I vecka 20. Jag kunde inte förstå hur det gått till, eftersom jag åt ppiller och använde kondom. Hur stor är möjligheten då. Jag måste med andra ord ha väldigt lätt för att bli gravid. Läkaren, som för övrigt var Hugh Grant gjorde ett ultraljud och det var väldigt fascinerande att se bebisen simma runt i ett akvarium bredvid magen. Kunde snabbt se att vi väntade en liten pojke igen. Även om läkaren påpekade att det ändå kunde bli en flicka.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Verkligt”

  1. OJ! Trodde helt klart också att du var gravid igen. 3:e gången var jag gravid och fick reda på det i v 21, hade inte märkt ett dugg, plus att ena sonen då var 6 månader bara 🙂

    Kram

  2. Helt övertygad om att det var på riktigt tills du nämnde vem som var läkare… ;o)

    Hoppas att allt är bra med lilla familjen!

    Kramis!

  3. Inte verkligt? Jag vet inte vad jag ska tro. Hugh Grant KAN faktiskt varit läkare, eller nån som var grymt snygg iaf. *ASG* Kram på dig i vilket fall som helst!

  4. Jag var tvungen att läsa en extra gång, och ytterligare en extra gång för att förstå att det måste varit en dröm du beskrev. Hann nästan bli lite chockad där.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.