VAB

Mille är sjuk, har feber för första gången. Märkte att han var kokhet inatt och när jag kollade med örontempen så visade den på 38,9. Mille fick en supp i rompen och tempen sjönk till 37 grader för att återigen några timmar senare vandra upp till 38. Jag har med andra ord min första VAB dag ever idag. Kan lite kort konstatera att det är många telefonsamtal som ska klaras av på morgonen och mail som ska skickas. Dagis ska ringas, skicka SMS till Försäkringskassan, göra begäran om TFP på Försäkringskassans hemsida, ringa jobbet och meddela VAB och meddela kollegor att jag blir hemma idag.

När jag skulle byta blöja på Mille imorse så märkte jag att han var bajsnödig så jag skulle sätta honom på toaletten. Det sprakade bara till och på mindre än en sekund var hela toaletten sprutlackerad i mindre charmig färg och konsistens. Tänk om jag varit lite mer långsam, då hade väl halva badrummet varit sprutlackerat, hemska tanke, och jag hade troligtvis spytt av den mindre charmiga odören som blir.

Igår mådde i alla fall Mille bra och det var Luciafirande på dagis. Mille var pepparkaksgubbe och världens sötaste. Han gjorde små armrörelser (mer liknande vinkningar) emellanåt och verkade trivas bra där i rampljuset framför alla föräldrar.

071213_pepparkaka.jpg

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”VAB”

  1. Jag håller med. Mille var toksöt igår!! Såg ut som en liten stubbe som satt där bredvid fröken och vinkade lite med armarna… Han var ju ändå med i sångerna. Lilla Lisa satt mest som i chock hon. *s*

    Hörde du att min mamma hade kollat på fel unge hela tiden?! Snacka om att vara en förvirrad farmor! *ASG*

    Ha en jättebra helg! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.