Äppelträdet

Tjänsten som socialchef är ledig där jag arbetar och jag funderade ett kort tag på om jag kanske skulle söka. En vän och kollega kommenterade dock att ”kan din mamma verkligen arbeta under dig” och att de ”nog måste gå till facket i sådana fall” 😉

Nyår var väldigt lyckat och trevligt och det är intressant att samspråka med nya människor. Upptäckte att jag inte är ensam om att arbeta på samma arbetsplats som mina föräldrar utan att det faktiskt är rätt vanligt och fungerar bra för många. Hur är det man säger ”äpplet faller inte långt från trädet” och nu är det tredje generationen som arbetar med socialt arbete. Det kan inte vara en slump. Det kanske ligger i vår natur, ärftligt att vilja arbeta med och för människor. Jag trivs, bättre och bättre för var dag.

Året har börjat riktigt gott.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Äppelträdet”

  1. Sök. Du har inget att förlora. Förhoppningsvis har du om inte annat förmånen att få tacka nej till ett jobb. Det är bra för egot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.