Lasagne

Jag sa att jag inte skulle ge något nyårslöfte i år, men ett litet blev det i alla fall och det var att 2008 skulle jag för första gången i mitt liv göra lasagne. Så, idag höll jag mitt nyårslöfte och har gjort lasagne. Blev väldigt gott och var inte alls svårt som jag trott. Kommer definitivt att göra igen!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Lasagne”

  1. Det finns så goda lasagner att göra! Enkla och supergoda! Perfekt då det blir mycket mat att frysa in i matlådor också 🙂

  2. aldrig gjort lasagne???? du är för kul =) tackolov att du testade nu då 🙂 visst är det gott, och enkelt!!

    kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.