Gaaah

Ringde precis Atea för att höra efter hur min dator mår och om den är på väg hem igen eftersom de lovat att lagningen tar 10 arbetsdagar och vi nu är inne på 12:e. Fick beskedet att ingen ännu tittat till min dator. VAAAA?? Har de inte ens tittat till datorn än. Här pratar de om att jag inte kan avsluta mitt hem-pc avtal men de kan tydligen bryta avtal till höger och vänster. Gissa om jag känner aningens frustration just nu.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Gaaah”

 1. GAAAH!!!
  Jag förstår verkligen hur du känner. Min dator har åkt in och ut på servicefirman sedan augusti 2007 och fortfarande är den inte lagad (!!!!!). Behöver jag säga att jag är sjukligt upprörd? Nu är det tredje och sistta gången jag skickat in den och kommer den då tillbaka trasig får jag en ny, men det känns ändå surt att det ska behöva ta sån jäkla tid. Vad är det för inkompetent personal på stället liksom?! HOPPAS att det inte tar lika lång tid för din dator att bli hel. Ring varje dag. Gärna flera gånger. Be om att få tala med ”högsta hönset” osv osv osv.

 2. Suck, ja, synd å säga att de har gått kursen i servicemindness… Håller tummarna för att de plockar fram datorn efter att du ringt!

  Kram tjejen!

 3. Godmorgon.
  Irriterande som attan när man får ett löfte som sedan bryts.
  Hoppas ni för övrigt mår kanoners. Stor kram Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.