Lördagkväll

Igår kom Skånetösen och Mallan med respektive bihang över hit och vi åt Tacos och fasade över Melodifestivalen. Planen från början hade dock varit en biljardkväll med respektive men lite i sista stund fick min man en inbjudan till en 3o års fest i Stockholm med tillhörande jobbsnack och avböjde min inbjudan. Jag blev inte sur, som han säkert tror, men besviken över att något som vi planerat genomföra under nästan en månad helt plötsligt inte alls passade in på agendan. Det var trevligt att övriga inbjudna kunde tänka sig att komma hit till förorten istället och avnjuta en tacomåltid och självfallet en och annan kladdkakebit (nu när vi tränar anser vi det mer än legitimt att faktiskt svulla lite ibland).

Kvällen blev trevlig men tyvärr kände jag mig lite avslagen. Svårt att slappna av när sonen ligger och sover (eller vaknar och skriker i en halvtimme). Det känns lite trist att lämna sällskapet och sitta och försöka söva en son som så fort jag försöker resa mig tar i och på nytt börjar gallskrika. Det är då jag önskar att mannen var hemma så i alla fall en av oss kan vara trevlig och umgås med gästerna.

Till nästa samkväm har vi enhälligt bestämt att mannen får bestämma tid och dag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Lördagkväll”

  1. Visst är det skillnad på besviken och sur. Och visst känns det inte så bra när man rangordnas neråt på händelselistan…

    SYnd att killen var ledsen om kvällen. Hoppas du ändå hann vara med dina gäster!

  2. Ja, dessa karlar… vad ska man ta sig till med dem? Bra att ni hade en trevlig kväll trots allt. 🙂

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.