Dåliga nätter

I höstas bestämde vi oss för att ta tag i Miltons sömn. Han vaknade varenda natt och vi tog in honom i vår säng vilket resulterade i att vi var två stycken väldigt trötta föräldrar. Det tog ungefär 1-2 veckor att få honom att sova i sin egen säng hela natten och det har fungerat bra tills nu. I samma veva i höstas lyckades vi få Milton att somna i sin egen säng på stört efter vällingen. Nu verkar det tyvärr som han kommit in i ett nytt ”språng”. Han vägrar somna om vi inte finns kvar i rummet, helst bredvid hans säng. Minsta lilla rörelse från oss så måste han kontrollera så att vi inte är på väg att smyga ut. Det här har vänt på bara någon vecka. Dessutom är det jättesvårt att få honom att somna om i sin säng om han vaknar på natten. Så nu är vi två trötta föräldrar igen.

080309_lang.jpg

Vet inte om vi ska försöka hålla så mycket som möjligt på de gamla rutinerna så att han förhoppningsvis snart kommer ihåg hur bra det fungerade förut.
Om någon undrar vilken av alla metoder vi använde när vi försökte få honom att sova hela nätter så blev det en f”em minuters metoden” variant…..

återkommer….

back, lilleman drabbades av en hostattack, tappade nappen och kunde inte återfinna den. sover nu åter sött. I alla fall så fungerade vår variant av fem minuters metoden jättebra. Kan skriva mer om hur vi gjorde om någon är intresserad.

080309_pappasklader.jpg
Milton i kläder som pappa köpt!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Dåliga nätter”

 1. Ohh va söt han var. Min grabb är o goo också!

  Så om du vill och har tid sen får du gärna gå in på http://www.centrumspel.blogg.se för att läsa om mig som pappaledig till en helt underbar grabb vid namn Malte. Han är drygt ett år gammal och helt underbar. Idag har vi kärlekstema då bloggar jag mycket om mitt familjeliv!

 2. Hej!
  Vad söt och stor han är nu! Inser att det var jättelänge sedan jag träffade Milton.
  Kram Jennie

 3. Guuud sa sööööt han är! vi har ocksa kört var egen 5 minutersmetod variant och tror faktiskt det är tack vare detta noel sover sa gott som hela nätter ( om han inte är sjuk, tänder etc) och somnar in pa 3 minuter efter att han lagt sig i sängen.

 4. Usch ja, man blir verkligen ett vrak snabbt om man inte får sova ordentligt. Hoppas liten Mille snart är back on track igen. Kram

 5. Vi körde oxå en egen variant av 5 minutersmetoden. Theo har på det stora hela alltid sovit bra tack vare detta, även om det alltid går lite i perioder. Sov Gott!

 6. oooh du anar inte va glad jag bli! vi ligger i samma liga.. på test ett du gjorde! hoppas jag följer dig i spåren och höjer. har en chans på mig då jag verkligen vill in i höst. hoppas betygen räcker!! men tack tack för du skrev till mig!!

  kram.. och vilken gobit=) som vanligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.