Doft

Skrev nyligen om vårt badrum som har någon mystisk doft. Köpte i veckan en dofta-gott-sak att ställa in där och nu kan till och med jag vistas i badrummet. Mannen tycker dock att det luktar alldeles för starkt men jag antar att doften lättar lite efter ett tag. Härligt med lavendeldoft istället för nåt obeskrivligt äckligt i alla fall.

Börjar bli rejält trött efter några halvtaskiga nätters sömn. Så nu ska jag gå och lägga mig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Doft”

 1. Ja visst är Pollykakan god. Jag blir till imponerad av mig själv varje gång jag gör den för den blir så god. Vanlig kladdkaka får jag aldrig att bli speciellt bra.

  Hoppas du får en trevlig helg!

 2. Kommenterar har aven om det ar till en inlagg du gjorde for nagra dagar sedan, det om huruvida bloggvarlden ar lite falsk. Det ar sa lustigt att du skriver om det for jag har tankt pa det en hel del jag med.

  Jag tror att man helt enkelt sjalv maste bestamma sig for vad det ar man vill att folk ska lasa om. I mitt fall tex borjade jag min blogg for att familjen och vannerna dar hemma skulle ha en chans att se hur vi har det och vad vi gor. Darfor lagger jag ocksa ut massor foton pa vara vanner och familjen med namn och sa vidare. Detta har gjort att det finns vissa saker som jag inte kanner att jag kan vadra pa bloggen. Om jag tex ar ordentligt tjurig pa en kompis, chefen eller Ben sa kan jag inte riktigt skriva om det pa bloggen for de flesta som laser skulle nog latt kunna lista ut vem det ror sig om och jag vill inte riskera att ’outa’ andra pa det sattet.

  Jag skriver i och for sig en del inlagg och skillnaderna mellan England och Sverige och ar inte alltid sa positiv i det jag skriver men nar det handlar om familjelivet sa skriver jag sallan om att vi tex har haft ett jatte brak och vad det handlade om. Eftersom jag inte skulle ha ringt runt till alla jag kanner och berattat om det heller, utan hallt det till kanske nagra fa vanner, sa kanns det heller inte ok att skriva om det sa att alla vi kanner (och inte kanner) kan lasa om det.

  Sa jag tror egentligen inte att bloggar ar falska, dock maste man nog vara medveten om att de allra flesta bara skriver om det roliga som hander i livet for annars skulle man ju tro att man ar den enda i varlden som brakar emellanat eller har andra problem!

  Oj.. forlat det har blev en mastodontkommentar… men jag tycker det ar sa intressant att du skrev om det har!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.