Skräckfärd

Inatt, vid tolv tog jag bilen och styrde mot Arlanda för att hämta några thailandsresenärer. Resan ner började bra och jag kände mig pigg men rätt snart började det snöa. Det är jobbigt att köra när det är bäcksvart ute och snön vräker ner. Jag låg på motorvägen och krypkörde i 40-50 km/h. Sikten var noll och det märktes väl tydligt när en långtradare körde om mig (hur nu han kunde se bättre). När långtradaren körde om mig så var den puts veck precis när den passerat mig. Jag såg inte ens baklyktorna!!! Jag försökte köra så nära väggrensmarkeringarna som gör att hela bilen skakar bara för att vara säker på att jag befann mig på vägen. Hellyse var inte att tänka på för då blev sikten ännu sämre.

De säger ju att vädret ska bli lite halvtaskigt i påsk så jag hoppas alla kör försiktigt som ska ut på vägarna!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Skräckfärd”

  1. usch inte alls kul att vara ute på vägen när det är så. vi ställde in vår göteborgs resa pga snöovädret söderut. hade nog hamnat mitt i det. kändes inte så kul att åka då..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.