Festfit

Det finns egentligen tillräckligt med modebloggar (jag har nog sagt det förut) men nu är det dags för mig att dra mitt strå till stacken. Om ledande modebloggar är att anses som någon slags modepolis så är jag fången i randigt ungefär. Alltid på fel plats vid fel tidpunkt. Jag är lite tappad bakom en vagn när det kommer till kläder, vara rätt i tiden och hänga med i alla modets svängar. Ibland har jag vissa kläder så länge att de hinner vara inne två gånger.

Nu var det länge sedan men idag unnade jag mig en tröja, eftersom det vankas fest till helgen. Så nu kärare läsare presenterar jag helgens outfit.

080401_outfit.jpg

Tröja kommer från Gina Tricot, leggins från Lindex och skor från Wedins.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Festfit”

  1. Pingback: [el:sklingen]
  2. Oh, riktigt snygg.

    Men jag känner igen det där, jag är hopplöst efter. Jag hittar en ”trend” och handlar en massa piffiga saker på rea… sen blir det ett nytt år (och nytt mode tydligen…) och jag är en tönt igen. Suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.