Självförvållad sjukdom

Igår var jag duktig, om jag får säga det själv. Började med att jag cyklade in till stan (ca 4-5km), gick därefter på ett step-pass. Cyklade sedan hem igen. Tog med Milton ut på en cykeltur och därefter gick vi ut med Nova en sväng också. Det var nog bra att jag var igång så mycket igår för dagen idag har mestadels spenderats i sängen. Igår kväll var det nämligen äntligen dags för lite fest med efterföljande utgång. Hade en riktigt trevlig kväll med goda vänner dock har dagen idag inte varit lika angenäm. Jag har för första gången på säkerligen 2½ år drabbats av självförvållad bakis skakis dag. Har mått pyrt och legat däckad i sängen mest hela dagen. Men som vanligt när jag är bakis återhämtar jag mig igen runt tre tiden på eftermiddagen. (Det slår nästan aldrig fel).

080327_jlo.jpg

Igår besprutade jag mig i alla fall med JLo After Dark. Jag tycker alla dessa parfymer som ingår i mitt badrumsskåp luktar gott. Mannen var dock mer tveksam men så påpekade han även när jag frågade vad han tyckte om mitt våfflade hår att ”ja, det är ju våffligt”. Sedan undrade han lite försynt om det inte är lite ute med våfflat hår. Ja, det är det säkert, men som jag nämnt tidigare har jag aldrig varit känd för att vara inne.

På utekvällen igår så stod en gammal klasskamrat i baren. En person jag avskytt hela skoltiden och jag blev därför lite arg på mig själv, att jag lade ner energi på att säga hej och efterföljande kommentarer. Varför skulle jag lägga energi på en person som behandlat så många illa.

[tags] Fest, Träna [/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Självförvållad sjukdom”

  1. Våfflat hår var ju modernt för så länge sedan att det förmodlingen är retro-inne nu, eller hur?! 🙂 Jag tycker iaf att det är coolt. Synd att det tar så förbenat lång tid och jag alltid tröttnar efter ha gjort halva håret. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.