En helg

080413_helg.jpg

I helgen har vi varit hemma. Som de flesta helger. Men vi har hunnit med att besöka räddningstjänsten som haft öppet hus under helgen. Fick även se en utryckning när vi var där. Milton var först lite avvaktande men fann sig snart och tyckte det var roligt att titta på alla brandbilar på så nära håll. En brandmansmössa fick han också.

I fredags passade jag på att köpa ett klädset från Lindex ur specialutgåvan ”Fem myror är fler än fyra elefanter”. Tyckte dock linnet var litet i storleken och det var nog bra att jag tog i och införskaffade ett linne i storlek 104. Kanske Milton kan ha det två somrar.  Han är ju lite rund om magen. Väger redan 12,8 kg. Om två veckor ska vi på 1½ års kontrollen så då får vi även se hur lång han är. Ser runt om på nätet att det är fler som fallit för Fem myror är fler… serien. Om det är någon som önskar något så finns det kvar här i stan så jag kan slänga en koll om någon söker nåt specifikt.

[tags]Barn, Kläder, Lindex, Foto[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”En helg”

  1. Men vad fin han blev i de nya kläderna, Milton! 🙂 Linnet ser ut att passa perfekt..?!

    Jag kikar också in här ibland som du vet. Måste kanske bli bättre på att kommentera oftare?

  2. Vad fina ni är hela familjen! Joel fick en Fem myror body i present igår. 🙂 Dom är jättefina.

    Milton är ju supercool i sitt linne & shorts!

    Jag titta ju in då och då mend et vet du nog redan. 😉 Ha en skön söndag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.