Snattare

Häromdagen när jag var på icander och skulle handla så såg jag en kille stoppa in lite mat innanför jackan. Jag gick direkt och sa till en i personalen och pekade ut vem det var. När killen ställde sig i kassan så konfronterade de honom men han vägrade öppna jackan. Hade han varit oskyldig hade han väl inte haft något att dölja. Han köpte en kasse och vandrade sen iväg med sitt stöldgods.

Jag blir verkligen upprörd över människor som förstör för andra på detta sättet och inte kan skilja på mitt och ditt. Sen är skyddet mot de som drabbas alltför lamt.

[tags]Stjäla, Snatteri, Mat[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Snattare”

  1. Du har civilkurage! Synd att inte fler har det! Surt att de inte fick sätta dit skitungen (eller var det en vuxen karl t o m?). Blir så förbannad på sånt där. Visst är det så att personalen själva måste se att de tagit nåt för att kunna ingripa helt..?

    KRAM!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.