Minne

Jag tror det är något allvarligt fel på mig men jag har världens sämsta minne. Sa något till mannen precis men några sekunder efter att jag sagt det har jag glömt bort vad jag sa. Det kan inte vara helt normalt att ha så kort minne.
Tur att jag i alla fall kommer ihåg viktiga saker såsom vart jag bor och att jag har en son.

[tags]Familj, Minne[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Minne”

  1. Haha…du är inte ensam om detta:P

    Svar: ja många verkade tycka att jag liknar henne:P Men det tycker inte jag..haha. Kram

  2. Men.. brukar inte det tyda på att man har för mycket? För mycket i huvudet, för mycket att göra eller helt enkelt.. för mycket? Du kanske måste börja ta det lugnare..? Innan du glömmer bort att du har en son.. för DÅ har det verkligen gått för långt 😉

    Om du har någon kontakt med den där tjejen som flyttat till Luleå så kan du ju säga att jag kan visa henne stan om hon inte har någon som gör det, vill säga 🙂 Kan ju visa henne de bästa joggingställena om inte annat 😉

    Hoppas ni har det mysigt framför ESC! KRam!

  3. Samma här! Jag har minne som en guldfisk. Till exempel så kommer jag sällan ihåg handlingen i filmer som jag nyss sett…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.