Inreda barnrum

Jag har planer på att inreda Miltons rum och som jag skrivit om tidigare har jag lite problem med hur kläderna ska förvaras, om de överhuvudtaget ska förvaras i hans rum. Nu önskar jag på lite inspiration och hjälp så kan inte ni som har barn visa hur deras rum ser ut? Hojta gärna till om ni lägger upp en bild så att jag kan länka er.

[tags]Inredning, Barn, Barnrum, Inspiration[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Inreda barnrum”

  1. Vi har inte inrett Viljas rum ännu, tänkte ta tag i det i sommar. Men än så länge har vi kläderna i en garderob i det som ska bli hennes rum och det funkar fint tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.