Sista veckan

Fyra dagar kvar på jobbet innan tre veckors semester väntar. Ska bli skönt med lite ledighet, känner att jag verkligen behöver det nu. Är helt slut och har ont i huvudet, axlar, nacke och rygg. Har inga större planer för sommaren utan vi kommer nog göra små kortare utflykter med Milton. Hoppas kunna hinna göra iordning hans rum. Har äntligen köpt tapet och färg. Rummet kommer gå i beigt med vita möbler och gröna/lime accesoarer eller vad man ska kalla det. Skolbänken som vi hämtade idag tänkte jag måla i någon grön/lime färg.

Nä, nu är huvudvärken så illa att jag tror jag ska gå och lägga mig för kvällen.

[tags]Inredning, Barnrum, Semester, Huvudvärk[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Sista veckan”

  1. Vilka vackra rosor du fått av mannen. Förra veckan fick jag 25 röda rosor, tyvärr fick dom sängas igår. Synd att de inte håller längre 🙁

    Låter som en skön semester, ta dagen som den kommer. Precis så gör jag nu också. Ganska mysigt när man varit bortrest 2 veckor 🙂

    Ha en skön semester!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.