Shabby Chic

Skriver detta inlägg med risk för att min mor kommer döda mig sen. När jag var liten hade jag en pall som jag använde väldigt frekvent. I vintras så fick Milton den och jag klädde om tyget på den med ett lite mer barnanpassat tyg. Dock ville jag gärna måla den vilket min mor inte är alltför förtjust i. Jag tror hon går lite efter devisen att trä ska vara som det är, medan jag tycker att jag hellre försöker anpassa saker så det passar in i vårt hem.

Nu har jag i alla fall målat pallen vit och innan jag ska till att måla ett till lager med färg så sandpapprade jag pallen vilket gjorde att den fick ett litet shabby chic utseende och nu vet jag faktiskt inte om jag ska måla den en gång till eller ha den som den är. Ska ta en bild på dynan på sen också, men kom gärna med förslag vad ni tycker.

Kan ju även passa på att visa vad jag skaffat för färg och tapet till Miltons rum. Inspirerad av Josefina kommer jag bara tapetsera två våder med tapeten. Jag vet att det kanske inte är den mest barnsliga tapeten som finns, kanske totalt tvärtom men min tanke med att ha valt den är att det är massor med små bilder i tapeten som jag tror att barn gillar att titta på. Sen ser det ut som om färgen inte alls matchar tapeten men det ska den göra. Kollade mycket och länge och rådfrågade på färghandeln innan jag bestämde mig.

På min skärm ser tapeten lite rosa ut men det kan jag lova att den inte är. Den har olika nyanser av beige och vit.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Shabby Chic”

  1. Jättefin tapet! Ser fram emot mer bilder sen. 🙂 Pallen blir nog också bra. Vi har en gammal 50-tals(?)-pall som är i teak med svart, dassig läderklädsel som jag funderar på att måla vit och klä om. Vi får väl se vilket år det sker… 😉

    Kramkram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.