Bröllop

I sommar ska vi på två bröllop. I mitten av augusti åker vi ner till Italien där mannens bror ska gifta sig. Det blir spännande med ett bröllop i Italien och ska bli skönt med lite semester bara jag och mannen. Milton ska då vara med mormor och morfar i en hel vecka.

Det andra bröllopet är i september så det kanske mer räknas som höstbröllop. Det är en av mina allra bästa vänner som ska gifta sig och mannen och jag har fått äran att vara värdpar.

Mannen och jag startade en trend när vi gifte oss med bulle i magen för båda bröllopen vi ska på nu ligger det små bullar i ugnen och jäser. Vår lille bulle däremot börjar bli stor.

[tags]Bröllop, Barn, Gravid[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Bröllop”

  1. Får jag följa med till Italien? Jag kan krypa ihop och knöka ihop mig i en resväska. 😛 Jättemysig bild på Milton! Så goa kinder.

  2. Det är så mysigt med bröllop. Jag hade också viljat gå på ett i år. 🙂

    Och Milton är så fin. Håller verkligen med Maria att du fotar så himla fint.

  3. När du tröttnat på ditt jobb, som också verkar tillfredsställande och viktigt, kan du bli barnfotograf! Du är verkligen duktig!!
    Krami

  4. Men vänta nu. Mannens bror? Jag trodde det var han, er toast master, som var tillsammans med I, som skulle gifta sig i Italien? *förvirrad*
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.