Ord på M

Det bubblar mycket ur barnmunnen här hemma. Favoritorden är macka, mer, mat, mamma och såklart mjau. Hur vi än försöker lära Milton att det heter katt så envisas han med att säga mjau varje gång han ser en katt. Men det kanske inte är så konstigt för jag drar mig till minnes förra sommaren när jag gick med barnvagnen och förde i vanlig ordning min dia/monolog med Milton som glatt jollrade tillbaka. Jollret påminde om fåren som bräker varpå jag utbrister:

-Du låter precis som bääna!

Tystnade dock tvärt när jag hört vad jag sagt, bääna?

Sen undrar vi om det inte är en liten baby einstein vi har här hemma. Fick ett brev från TRE (ja, eller räkning heter det nog) och på kuvertet kan man skåda en stor trea och Milton pekar på trean och säger:

-Tre!

Förresten ser ni ovan hur pallen blev. Funderar dock på att måla och sandpappra ytterligare en gång. Men det blir väl kanske senare.

[tags]Barn, Dialog, Ord, Shabby Chic, TRE[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Ord på M”

 1. Annah; Tack! Så kul att du känner så. 🙂 Bara sätt i gång du! 😉 Det är ju så himla skoj att grejja & fixa.
  Spara bilderna nu. Aldrig fel med lite inspirationsbilder att kika på för senare tillfälle.
  Trädet är tillverkat av min sambo (och lite av mig:). Vi blev inspirerade av Sweedese träd och gjorde vår egen variant då vi tyckte att det var så dyrt.

  Hallbänken är egentligen en mediaförvaring som vi hittade på Ikeas fyndavdelning. Men den funkar fint som ”förvaringshallbänk”. :)Lycka till med din hall!

  Vilken söt liten gosse. 😀

  /Malin Inspiration & design

 2. Pallen blev jätte snygg! snyggt med lite nötta kanter, känns mycket mer levande!

  Var i Gävle ligger handeln?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.