Matglad

Vi har en väldigt matglad son, ett säkert kort för att få in honom om han befinner sig ute är att locka med mat. Jag har dock ett tag haft lite dåligt med inspiration för att laga mat men dagar som idag när jag finner ett nytt recept att prova på tycker jag allt att det är lite roligt igen. Panerade kyckling för första gången idag och fyllde den med spenat och banan och även om blandningen låter lite uppåt väggarna så var det riktigt gott.

Har lite ågren över valet av färg och tapet till Miltons rum. Nu är jag inne på att byta tapeten mot en mörkare och måla väggarna nästintill vita istället. Märks det att jag är våg?
Dessutom skulle jag vilja handla lite hos Isaform. En Zooficka och tavlan djungelns ABC skulle nog passa bra i Miltons rum framöver.

[tags]Barn, Inredning, Tapet, Mat[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Matglad”

  1. Är vågar veliga? Jag är oxe, men då måste jag definitivt ha ascendenten i vågen för nån med mer beslutsångest än jag tror jag knappt existerar! 😉 Mörk tapet med vitt är också fint, men det blir nog bra vad du än väljer. Fast då var det ju det där med att välja… he he.

  2. Kasper ska få dinosaurie tapeter och randigt på en vägg, Keek-A-Boo kollektionen från Midbec :-). Jag har velat sen innan han var född :-).

  3. Isas tavlor är helt underbara!! fick en i doppresent med olivens födelsedata och jag bara längtar tills huset är på plats och vi kan sätta upp den hennes krypin.

  4. Ja, man har ju olika prioriteringar i livet och jag förstår absolut människor som tycker att barn är meningen med livet, även om det inte är det för just mig. Det som fick mig att skriva ett sådant argt inlägg är just att vissa anser sig ha rätt att se ner på mig för att jag inte vill samma sak som dem.

    Men man skulle nästan kunna skaffa barn bara för att få inreda åt dem! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.