Som pappa

Vi har lite smått börjat på att försöka få Milton blöjfri. För det mesta bajsar han på toaletten, några få gånger har det hänt att det kommit i blöjan. Det är dock svårare att få honom att säga till när han är kissnödig eftersom pojkar har en tendens att skvätta lite här och där. Han gillar i alla fall att gå på pottan och pekar alltid på pappas katalogsamling samtidigt som han yttrar ”brum-brum”. Brum-brum har blivit Miltons ord för motorcykel och en vanlig meningskombination han gör är pappa brum-brum vilket är helt logiskt med tanke på att pappa faktiskt har en motorcykel. I alla fall så skulle jag komma till att när Milton går på toaletten eller pottan vill han gärna läsa pappas motorcykelkatalog.

[tags]Potträning, Motorcykel, Barn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Som pappa”

  1. Kikar in en sväng hos er! Alfons säger också Brum-Brum (med mycket spott ;)) till motorcykel. Alla andra fordon nämner han med namn men inte motorcykel. Här är det dock Morfar som får kommentaren ”offa brum brum” ganska ofta.

    Hoppas allt är bra med er! De börjar verkligen bli stora våra små bebisar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.