Beachboy

I förra veckan efter älgbesöket hittade sällskapet en mysig liten strand vid en sjö. Där fikade vi och Milton lekte. Idag åkte vi tillbaka dit och Milton fick även bada lite, badkruka som jag är räckte det gott och väl med att blöta benen. Det var skönt att komma till en liten strand där det inte var så mycket människor dock var det mindre trevligt med alla broms som försökte bita oss. Icke bromsvänner som vi är hade vi nog ihjäl uppemot 15-20 stycken. Tror världen klarar sig bra utan dem.

Jag berättade för ett tag sedan nu att jag skulle försöka sluta med godsaker. Det har gått sisådär åt skogen kan man nog säga. Jag har i stort sett varje kväll varit sugen på både det ena och det andra och vet inte hur många kvällar i rad jag gjort en liten sats chokladbollar. Sen blir ju inte saken bättre av att jag hittar ett grymmegott alternativ recept på de små chokladrackarna.
I alla fall så var tanken med att jag skulle dra ner på sockret, dels att jag börjar oroa mig för hur det kommer påverka min kropp i framtiden dels att jag inte tror det är till det minsta fördel för min allt degigare mage med mitt stora sockerintag. Är det sen inte typiskt att när jag är mitt uppe i alla dessa tankar på att få magen lite smidigare så kläcker en sisådär treårig liten pojke ur sig i parken -MAGE! och pekar på min mage. Ja, mage svarade jag käckt tillbaka inte det minsta besvärad över att den börjar puta så pass.

[tags]Barn, Semester, Insekter, Socker, Sötsaker, Träna, Baka[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Beachboy”

 1. annah; Hihi, så komiskt! 😀 Lyllos dig som har fått en. Dom är ju så charmiga!! Ångrar att jag gjorde av med min. Hm….

  Ha det fortsatt gott i sommarvärmen! Kram
  Så söt lille Milton är! 🙂

 2. Söta lilla strandkillen! Med de där ögonen blir han farlig för tjejerna sen… 🙂 Vad mysigt med stranden. Jag har tjatat på Danne att vi ska åka till havet i flera dagar nu, men förgäves. Idag har vi inte ett moln på himlen och det är jättevarmt, ska bearbeta honom lite till.

  Det där med sockret är svårt! Har man gått och blivit beroende är det ett h-vete att sluta eller hålla upp. 🙁

  Och ja, bromsar är bland det värsta som finns. Blev biten massor av både såna och mygg när vi var i fjällen.

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.