Optimist

Jag är nog en obotlig optimist när det gäller det mesta men nu vet jag faktiskt inte hur jag ska göra. Jag har ju ett projekt att fixa iordning Miltons rum. Det ska målas, både tak och väggar, tapetseras två våder och därefter ska diverse möbler in. Men, när ska jag kunna göra det?

Alla andra som bloggar och inreder en massa som även har små barn. Hur gör ni? Hur hinner ni? Jag behöver alla tips i världen för jag vet inte hur jag ska få det att gå ihop och det vore så skönt att klara av något själv för en gångs skull.

[tags]Inredning, Barnrum, Tid, Barn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Optimist”

 1. Hej!
  Vi gjorde som så att allt underlagsjobb gjorde vi på vardagskvällar när Hugo gått och lagt sig, han bodde ju i sitt gamla rum fortfarande (helgerna var nämligen vidga åt trädgårdsarbete). Sedan lämnade vi Hugo till farmor och farfar lördag fm och sedan kom han hem till sitt nya rum söndag em. Men jag kan säga att vi jobbade nästan hela natten också, kl 3 gick vi och la oss, för att kl 6 gå upp igen (Beata skulle äta då och sedan körde vi igång igen). Men att lämna iväg och får lugn och ro är nog det absolut bästa rådet. Sk bli roligt att se slut resultatet!!! kram

 2. Vi hinner inte och vi har inte ens barn…..
  Sist gick hela semestern åt när vi skulle göra om lite…hm

  /Åsa

 3. Skaffa en barnvakt om ni har föräldrar eller syskon i närheten. Hjälps åt en dag så är det klart. Eller så låter ni Milton sova över hos barnvakten och så får ni även en kväll själva 🙂

 4. Jag försökte kommentera flera ggr igår men det gick inte… men NU! 😀

  Jo, knepet med rusten är att inse att man inte samtidigt kan sköta barn och markservice. Åtminstone inte jag. Antingen måste vi dela på allt, rust, barn och markservice – eller så får J ta det om jag ska rusta ensam. Alla andra försök har gått i stöpet…

  Kram!

 5. Korka upp en flaska vin, lämna Milton till Jonas en dag och gör det själv, eller med en vän, och gör det till något trevligt för dig! Lite radio till skadar säkert inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.