Tävling

Idag besökte jag name it-butiken i köpcentret här i närheten eftersom jag blivit utvald att buzza om deras produkter och därmed erhöll en snygg pyjamas till Milton. I samband med detta fick jag ett antal värdecheckar på 50 kr vardera och nu lottar jag ut en av dessa. Svara på detta inlägget eller maila till vinn@elsklingen.se om du vill vara med i utlottningen. Tävlingen pågår till midnatt den 28 augusti och vinnaren presenteras på fredagen.

[tags]Tävling, Kläder, Barn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

19 reaktioner på ”Tävling”

 1. Jätte fin blogg varit in fler gånger och kollat…
  Roligt också med en sådan flitig bloggare från Gävle 🙂
  När man är från Gävle & Sätra själv 😉
  Jobba på jag kommer tillbaka inom kort.

  Ha det gott
  Annette som är här ofta :))

 2. Såg din kommentar i min tävlingsblogg, jag kan tipsa om din tävling men jag gör det imorgon för jag ska nog snart gå och sova. Jag har 2 st kvar som jag ger till de som först mailar men det verkar inte vara så poppis. Har blivit av med en på det viset. Jaja, tur man har vänner som gärna vill ha 🙂

 3. Först ut! Jag vill gärna tävla. Jag vill ha en sån där tshirt som i alla fall får mig att associera till tv-apparater. Eller alltså, Kevin ska ju få den då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.