Sysselsatt

Tålamodet hos en liten tvååring är inte alltid det bästa. Det går absolut inte att säga att vi snart ska äta. Maten ska då helst redan vara klar. Nu börjar Milton bli så pass stor att han kan hjälpa till lite mer vid maten så vad passar då bättre än att få skiva lite ananasskivor.

Annat som är roligt och håller lilleman sysselsatt är att åka skottkärra. Då hinner man med lite trädgårdsarbete mellan varven.

Idag har vi hunnit med att gå ut i skogen på utflykt och bilder från det kommer lite senare. Nu ska mamman passa på att putsa lite fönster.

[tags]Barn, Sysselsättning, Lek[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Sysselsatt”

  1. Vilken gullig liten medhjälpare! Smart att han blir sysselsatt samtidigt som han får känna sig viktig iom att han faktiskt hjälper till!!

  2. Cornelia blir nästan arg på oss om hon inte får stå vid bänken och hjälpa till när vi ska laga mat.
    Hoppas att de vill laga mat sedan när de blir äldre också

  3. Jag blir lika impad som vanligt när jag är inne och kikar. Det är nästan så man får lite ångest… hi hi… 😉 Jag menar hur får ni Milton att hjälpa till, hur fasiken lär ni honom att gå på pottan, han verkar alltid så nöjd och tillfreds… Ni måste vara jordens bästa föräldrar med världens största tålamod. Rosor och beröm till Er!

    Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.