Läggdags

Ja, det tär att bli äldre. Klockan är bara halv tio och jag har halvvägs på väg till sängen. Den där pensionärsvarningen ljuder rätt högt nu. Hade ett trevligt firande med familj och vänner men är alldeles slut efter att ha stått i köket en hel dag. Trevligt med fest, men för 15 personer räcker det en gång om året. Maten var i alla fall uppskattad, kanske allra mest förrätten som bestod av höstsoppa med basilikacreme. Supergott var det.

När en av gästerna skulle gå fick jag en kram av honom och gisses vad han luktade gott. Var tvungen att fråga vad han använder för parfym varpå flickvännen utbristen -”Luktar du på min kille!” Hihi, ja men det var för en god sak. Gissa vem som kommer få den parfymen i födelsedagspresent framöver 😉

[tags]Födeseldag, Fest[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Läggdags”

  1. Tråkigt att jag låg hemma och hade ett dunkande huvud 🙁

    Grattis igen och kul att firandet blev lyckat. Höstsoppa låter smarrigt!

    Kramis vännen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.